Община Благоевград организира тридневен форум под наслов „Срещаме се у дома“

Тридневен форум под надслов „Срещаме се у дома“ организира община Благоевград в средата на месец август. Събитието е част от инициативата „Ела (си) в Благоевград“, чиято цел е да привлече и мотивира благоевградчани, работещи и развиващи бизнес навън, да се завърнат и реализират в родния си град. В дните от 12 до 14 август кметът Методи Байкушев ще е домакин на срещи, дискусии и разговори, в центъра на които ще са плановете за развитие на Благоевград и възможностите за живот и работа тук. Освен благоевградчани, развиващи успешен бизнес и кариера в родния си град във форума ще участват и хора от близо и далеч, свързани с Благоевград.
Очакванията са събитието да се превърне в платформа за споделяне на знания и опит и в генератор на идеи за повишаване на интереса към Благоевград като привлекателно място за живот и работа.
В срещите и дискусиите участниците ще имат възможност да се запознаят с реализирали се успешно благоевградчани и с техните вдъхновяващи истории, да научат повече за възможностите за образование в общината, както и да се насладят на богата културна програма, да се включат в спортни събития. „Целта ни е да срещнем и обединим хора от близо и далеч около каузата Благоевград“, каза кметът Байкушев. Запазете си тези дати и очаквайте подробната програма на форума съвсем скоро. 12-14 август, Срещаме се у дома…

Свързани новини

Спират водата на 5 улици в Банско

vesito

„Иде! Иде, Старчевата“: Тази неделя в Разлог

vesito

Община Гоце Делчев с допълнителни мерки срещу неправилното паркиране

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.