Община Благоевград обявява подбор за длъжността “шофьор“ в дейност „Образование и бизнес развитие”

Община Благоевград обявява подбор за длъжността “шофьор“ в дейност „Образование и бизнес развитие”.
Начин за провеждане на подбора:
– Допускане по документи.
– Интервю с допуснатите кандидатите.
Минимални изисквания за заемане на длъжността:
– Завършено средно образование.
– Свидетелство за управление на моторно превозно средство от категория D.
– Минимален професионален опит – 2 години като водач на автобус.
– Удостоверение психологическа годност.
– Да няма налагано наказание „лишаване от право да управлява МПС“ за употреба на алкохол с концентрация в кръвта над 0,5 на хиляда и/или наркотични вещества или техни аналози.
Документите следва да бъдат представени в стая №329 в сградата на Община Благоевград, пл. „Георги Измирлиев” №1 и регистрирани в деловодството на Община Благоевград в срок до 19.09.2024 г. включително. Подаването на заявлението и приложенията към него се извършва лично или чрез пълномощник с нотариално заверено пълномощно.
Документите за участие в подбора може да се подават и по електронен път чрез електронната поща на и-мейл [email protected], като в този случай заявлението за участие в подбора /по образец/ и документите към него следва да бъдат подписани от кандидата с електронен подпис.
Списъците на допуснатите и недопуснатите кандидати и всички документи във връзка с процедурата за подбор ще се обявяват на информационното табло на входа на сградата на Община Благоевград, гр. Благоевград, пл. „Георги Измирлиев” №1 и на интернет страницата на Община Благоевград на blagoevgrad.bg , раздел „Структура“, подраздел „Конкурси за незаети длъжности“.
Повече информация може да намерите на: https://blagoevgrad.bg/static/8852 .
Може да бъде изображение с тролей и текстово съобщение

Свързани новини

Прокуратурата чака Динко от Ямбол да излезе от болница, за да го арестува, двама вече са задържани

vesito

Отново държавата ли ще бъде виновна, ако се окаже, че Кристиан е шофирал пиян и друсан?

vesito

Полицията разби наркооранжерия в бивша мандра

vesito

1 коментар

resssdx 11.09.2024 13:08 at 13:08

Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк–- https://use.my/testox

0

0
Отговори

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.