Община Благоевград обявява конкурс за длъжността Началник-отдел „Правно-нормативно обслужване“

Начин за провеждане на конкурса:
Решаване на тест за познания от професионалната област на длъжността и относно администрацията, в която е конкурсната длъжност;
Интервю с кандидатите.
Документите за участие в конкурса се подават в стая №329 в сградата на Община Благоевград, гр. Благоевград, пл. „Георги Измирлиев” №1, ет. 3, в срок до 19.08.2024 г. включително.
Документи може да се подават и по електронен път чрез електронната поща на и-мейл [email protected], като в този случай заявлението за участие в конкурса и декларацията по чл. 17, ал. 3, т. 1 от НПКПМДС следва да бъдат подписани от кандидата с електронен подпис.
Списъците на допуснатите и недопуснатите кандидати и всички документи във връзка с конкурса ще се обявяват на информационното табло на входа на сградата на Община Благоевград, гр. Благоевград, пл. „Георги Измирлиев” №1 и на интернет страницата на Община Благоевград на blagoevgrad.bg, раздел „Структура“, подраздел „Конкурси за незаети длъжности“.
Повече информация може да прочетете тук https://blagoevgrad.bg/static/8750

Свързани новини

Община Петрич събра и извози над 25 тона изхвърлени автомобилни гуми

vesito

В Разлог се организира демонстрация на програмиране и управляване на роботи

vesito

Катастрофа край Кресна: Двама пострадаха  

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.