Община Благоевград и спортните клубове организират безплатни спортни занимания за ученици през лятото

Община Благоевград и спортните клубове на територията на областния център организират безплатни занимания за учениците през лятната ваканция. Те стартират от 1 юли и ще продължат до края на месец август, като се провеждат по предварително изготвен и утвърден график.
В програмата са включени различни видове спорт, сред които лека атлетика, плуване, баскетбол, таекуондо-до, шахмат, самбо, карате, спортна стрелба, тенис на маса, спортна гимнастика, естетическа гимнастика, автомобилен спорт, бейзбол, бокс, борба, волейбол и др.
Заниманията се провеждат от лицензирани специалисти на различни места в града – в СК „Пирин“, зала „Скаптопара“, общинския закрит плувен басейн при VIII СУ, бейзболно игрище и др.
Графикът ще бъде актуализиран през м. август, когато ще бъдат добавени допълнителни спортове. Същият ще бъде публикуван на страницата на Общината.
В летните спортни занимания, участие могат да вземат всички ученици от 1 клас до 12 клас. Не е необходимо предварително записване на желаещите.
Графикa за провеждане на спортните състезания може да видите в приложените визии към публикацията. ↘️

Свързани новини

Стартира данъчната кампания в община Благоевград

vesito

Откраднаха каруца с дърва в Благоевград

vesito

Проявите в чест на Националния празник започват ден по-рано в община Петрич

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.