Обществено обсъждане на изпълнението на бюджета и сметките за средства от ЕС на община Кюстендил за 2023 г. и състоянието на общинския дълг

На основание чл. 140, ал. 4 от Закона за публичните финанси и в изпълнение на чл. 37 от Наредбата за условията и реда за съставяне на тригодишната бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, обсъждане, приемане, изпълнение и отчитане на общинския бюджет на Община Кюстендил, Председателят на Общински съвет – Кюстендил организира обществено обсъждане на Изпълнението на бюджета и сметките за средства от Европейския съюз на община Кюстендил за 2023 г. и състоянието на общинския дълг към 31.12.2023 година.
Председателят на ОбС – Кюстендил отправя покана към жителите на общината, представителите на бизнеса, представителите на средствата за масово осведомяваме, ръководителите на бюджетни звена, неправителствените организации и цялата общественост за участие в общественото обсъждане.
Обсъждането ще се проведе на 17 септември 2024 г. /вторник/ от 17:00 часа в Заседателната зала на Община Кюстендил, пл. „Велбъжд „№ 1 . С материалите свързани с общественото обсъждане може да се запознаете в Общински съвет – Кюстендил, в сградата на общината или на сайта на Община Кюстендил: www.kyustendil.bg.
Вашите мнения, препоръки и въпроси може да отправите писмено в деловодството на Общината или на e-mail: [email protected]

Свързани новини

Улица в Сатовча с нарушено водоподаване

vesito

Децата на Разлог – с призови места в Националния празник „За хляба наш…“

vesito

Виждали ли сте този мъж? Полицията издирва 42-годишен благоевградчанин

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.