Нов начин на комуникация с “ВиК- Благоевград

Е-фактура е нов начин на комуникация с “Водоснабдяване и Канализация” ЕООД – Благоевград.
Тя предоставя възможности да се информирате за възникналите задължения, подава самоотчети и да следите графика за отчитане. За тази цел е необходима само регистрация.
-Ако Вие сте юридическо лице, регистрацията в https://e-inv.bg/ ще Ви позволи да наблюдавате всичките си партиди, както и да предоставите достъп на Вашия счетоводител до тях.
При регистрация Вие можете да:
Изтеглите на всички издадени финансови документи в PDF. Това включва месечните фактури, дебитни и кредитни известия, авансови фактури или разписки за лихва.
Проследявате на всички направени плащания, като е видимо мястото и дата на плащане.
Подавате на самоотчет: Системата Ви позволява да подадете електронно Вашия самоотчет, както и да се информирате за неговия статус, както и за причината, ако той не е приет от оператора.
Получавате известия за издаден нов финансов документ.
Получавате известие, с което Ви се напомня, че имате неплатена фактура, която е вече с изтекъл срок на плащане.
Възможност за „наблюдаване“ на партиди на трети лица, които са роднини. Така само с една регистрация Вие можете да присъедините към своя профил и други абонати, без да се налага да правите още няколко регистрации.
За регистрация, може да сканирате QR кода от публикацията или да посетите https://e-inv.bg/
Може да бъде изображение с текстово съобщение

Свързани новини

Община Благоевград: Гишетата на партера на Общината ще работят с намален състав на 27 април

vesito

Ново предложение на Томов до председателя на ОбС Андон Тодоров! Нови имена за назначаване на временни управители на „Паркинги и гаражи“ и „Пазари“ до провеждане на конкурс

vesito

И тази година магията на фестивала „Сандански пее, заиграва – Пирина разлюлява“ завладя Сандански!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.