Неустоимият аромат на лютеницата отново завладява село Логодаж

На 24 август (събота) традиционният фестивал на лютеницата ще завладее благоевградското село Логодаж. От 18.00 часа в двора на училището неповторимите логодажки баби ще демонстрират пред жители и гости къде се крие тайната в приготвянето на най-вкусната домашна лютеница.
Посетителите ще имат възможност да дегустират от традиционната българска разядка и да се насладят на фолклорната програма, подготвена от самодейните състави от с. Логодаж.
Фестивалът на лютеницата, освен че популяризира неустоимия вкус на пазената с поколения рецепта за приготвянето на българската разядка, дава възможност на любителите на здравословната хранене да се докоснат до храна, приготвена с екологично чисти продукти, отгледани в собствени градини.

Свързани новини

Стартира проект за реконструкция на част от водопроводната мрежа в Разлог

vesito

Грациите на КХГ „Пирин“ показаха красота и финес в оспорвана надпревара с над 400 участници на международен турнир по художествена гимнастика в Благоевград

vesito

Кметът на Кюстендил инж. Огнян Атанасов подписа пет споразумения в МРРБ на обща стойност 28 666 500 лв.

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.