Наско Миков и Любомир Станоев от Благоевград са златните момчета от Балканското първенство по спортна гимнастика

Наско Миков и Любомир Станоев от Благоевград са златните момчета от Балканското първенство по спортна гимнастика за младежи и девойки, което се проведе от 19 до 21 септември 2024 г. в тренировъчната зала на „Арена 8888 София“.
Наско Миков, състезател на ГСК “Пирин Благоевград 2011”, е балкански шампион в многобоя.
Балкански шампион на земя е Любомир Станоев от ГК “Любчо Солачки”. На финала на прескок имаше два медала за България – злато за Наско Миков с 13.350 точки и сребро за Любомир Станоев, който получи за изпълнението си 12.850. Отбора на България е на 1-во място.
Поздравления за момчетата и техните треньори Александър Марков и Антон Гръчки.
При девойките Гергана Маркова представи ГСК “Пирин Благоевград 2011” и отбора на България, завоювал трето място. Община Благоевград Ви пожелава още много бъдещи успехи и спортни върхове!
Може да бъде изображение с 6 души, трамплин и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 2 души и текстово съобщение

Свързани новини

Кметът Методи Байкушев на среща с жители на ж.к. „Струмско“: Няма да настаняваме бежанци в квартала, някой се възползва от страховете на хората

vesito

За пример: Община Банско показа как може да са енергийно ефективни

vesito

Сандански – домакин на VI Национална среща на експертите по социални дейности и здравеопазване

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.