Направиха първа копка за изграждането на Младежки център в Дупница

След тържествен водосвет за здраве и благополучие, отслужен от отец Паликарски и слово на кмета на Община Дупница, г-н Първан Дангов, днес бе направена първата копка на новия Младежки център в гр. Дупница, който ще бъде построен върху терена на бившия КЕЧ, между улица „Свети Георги“ и улица „Екзарх Йосиф“. На събитието присъстваха зам.-кметовете Дафинка Георгиева и Бойко Христов,а също и представителят на изпълнителите на строителните дейности -ДЗЗД „ПОЛИПРАЙМ КЪНСТРЪКТ“, г-н Иван Даскалов.
„Радвам се, че днес можем официално да дадем старт на един дълго чакан проект. Започваме да изграждаме младежки център, където младите хора ще получават съвети, услуги, подкрепа, но по-важното за мен е, не е самото изграждане на сградата, а как ще функционира този младежки център. Сграда се строи, но ако няма в нея живот, тя си остава само постройка.“, каза господин Дангов. Стойността на договора за строително-монтажните работи е 905 670,46 лева, с включен ДДС, като срокът за изпълнение на СМР е 210 (двеста и десет) календарни дни.
Може да бъде изображение с 2 души

Свързани новини

124,2 млн. лева е проектобюджетът на Благоевград за 2023 г., благодарение на приетите финансови разчети през март Общината вече финализира ключови обекти за града и селата

vesito

РЗИ- Благоевград с данни за заразата в Благоевградска област

vesito

Балкански театрален фестивал в Благоевград с впечатляваща програма в пет поредни вечери

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.