Най-силните мъже на страната се събират в Разлог

За поредна, пета година, община Разлог ще бъде домакин на зрелищното състезание по силов многобой “Strongman” с участието на най-добрите състезатели на България, сред които и спортистите на клуб „Ironman“ (Разлог) – Иван Майсторов, Петър Найденов и Борислав Тумбев.
Тази година състезанието ще премине под мотото „Силните срещу дрогата и подпомагане на спорта в община Разлог и региона“ и ще се проведе на 8 юни, на площад „Преображение“, от 12.00 часа.
Събитието е част от спортния календар на Българската федерация на силовите атлети „Strongman“, организира се с любезното съдействие на Община Разлог и най-вече от Иван Майсторов и Славчо Прешелков, които подготвят нови предизвикателства пред силните мъже.
Да бъдеш силен, — споделя Славчо Прешелков, — не означава да притежаваш само физическа сила, трябва да имаш воля и да бъдеш добър човек.

Свързани новини

Редно ли е!? Шеф на общинска фирма в Благоевград с баснословна заплата

vesito

Инцидент с туристическо корабче на река Дунав

vesito

Ето какво ще е времето днес

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.