Най-младите футболисти от община Банско участваха в Evima Cup Bansko 2024

Най-младите футболисти от община Банско имаха шанса да участват в провелия се от 15 до 26 август Международен младежки футболен турнир Evima Cup Bansko 2024.
Малките козли от Банско премериха сили с грандове като Нюкасъл (Англия), Реал Япония (Япония), Норич Динамо (Грузия), ЦСКА (София), Славия (София), Ботев (Пловдив), Берое (Стара Загора).
Децата от 2013, водени от треньорския екип Антон Андонов и Димитър Бергов, завършиха на 4-то място. С индивидуален приз за най-добър вратар на турнира се отличи Велислав Главчев. При набор 2015, децата, водени от тандема Костадин Слаев и Тодор Палаков, завършиха на 9-то място.
Отборът на „Балкан-Добринище“ взе участие с набор 2015 година. Децата играха с много хъс и ентусиазъм и достойно се класираха на 10-то място. Треньорите и клубните ръководства поздравиха децата за спортсменското им участие в престижния турнир и благодариха на родителите за голямата подкрепа.
Може да бъде изображение с 9 души, хора, играещи футбол, хора, играещи футбол и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 3 души, хора, играещи футбол, хора, играещи футбол и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 3 души, хора, играещи футбол, хора, играещи футбол и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 4 души, хора, играещи футбол, хора, играещи футбол и текстово съобщение

Свързани новини

Над 200 танцьори на „Пирин Фолк“ Сандански 2024

vesito

Над 300 Мотора HARLEY пристигнаха в Банско за Ridе On 2024

vesito

Доброволци чистят аквапарка в Благоевград, кметът апелира: Носете си ръкавици!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.