Над 200 танцьори на „Пирин Фолк“ Сандански 2024

Шест са танцовите състави, които ще покажат специално създадените хореографии в престижния фестивал, който ще се състои следващатасвдмица. По инициатива на община Сандански отново местни танцови състави и формации ще разтърсят сцената на Летния театър заради изключително доброто им представяне в предишните четири години. Съставите от Сандански работят усилено по създаването на хореографиите и ще направят трите фестивални вечери още по-впечатляващи.
Тази година на сцената ще се изявят танцов състав „Празник“ с художествен ръководител Михаил Митрев, Ансамбъл „Македонци“ с художествен ръководител Иван Занчев, Танцова формация „Хоуп“ с художествен ръководител Невена Станкова, Студио по балетно и танцово изкуство „Феерия“ с художествен ръководител Снежана Николова, Ансамбъл за народни песни и танци „Никола Вапцаров“ с художествен ръководител Гергана Костадинова и Танцов състав „Звездица“ с художествен ръководител Владислава Захова.
XXXII издание на „Пирин Фолк“ Сандански ще се проведе на 30, 31 август и 1 септември в Летния театър на град Сандански. Специални гост-изпълнители ще бъдат:
• 30 август /петък/ – Детски Пирин Фолк: Ана-Мария и Перо Христов
• 31 август /събота/ – Конкурс за изпълнителско изкуство: Лия и Поли Паскова
• 1 септември /неделя/ – Конкурс за авторска македонска песен: Нелина и Николай Славеев
Билети: в мрежата на Eventim и Туристически информационен център – Сандански
Организатори: Община Сандански, Фен Фолк ТВ и Мюзик Медия Клъстер.

Свързани новини

Ръст на електронно заявените услуги, предоставяни от община Банско

vesito

Петрич отбеляза Освобождението си

vesito

Петрич почете 138 години от Съединението

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.