Мъж уби жена си с дървен кол

57-годишен мъж от тополовградското село Хлябово е убил вчера съпругата си, след което е направил опит за самоубийство, съобщават от пресцентъра на полицията.

В 6:55 часа е получен сигнал от 34-годишен мъж за инцидент в имот, намиращ се в землището на село Хлябово в посока село Орлов дол.

На място пристигнали екипи на полицията и спешна медицинска помощ, които установили на входа на двора в имота 57-годишния мъж, лежащ на земята със затруднено дишане. В близост е открита мъртва 55-годишната му жена с рана на главата.

При първоначалния разговор с мъжа се е разбрало, че между съпрузите е избухнал скандал и той е ударил смъртоносно жена си с дървен кол по главата. Обадил се на сина си и му казал за случилото се, след което е направил опит да се обеси.

Свързани новини

Общинари треперят за работните си места! Кметът Стоянов закрива звено „Обществен ред и сигурност“ , без звено „Връзки с обществеността“, увеличава администрацията с 17 чиновници и още за новата структура…

vesito

По-високи такси за замърсяващите коли

vesito

Нападнаха и обраха мъж в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.