Мъж стана родител на 78 и призова: Правете деца!

Да станеш баща на 78 и майка на 53 години – това е историята на семейство от Поморие, което наскоро се увеличава с близнаци. Историята за смелата двойка стана истински хит в социалните мрежи. Над 10 години правят опити за деца.
Ето и тяхната история:
Алекси Радев е старши спасител, който от няколко дни вече е баща на близнаци. 78-годишният мъж е и треньор по айкидо и джудо, а хобито му е шахматът, заради което преди години създава и клуб в морския град.
В продължение на десетилетие 78-годишният Алекси и 53-годишната Наталия правят опити да имат деца, докато най-накрая мечтата им се сбъдва. Какъв е пътят към щастието за тях и как двамата се решават на тази крачка в живота, когато хората на тяхна възраст гледат внуци.
“Усещам младостта да се връща в мен. За пореден път, защото преди това имам двама сина. Моят съвет към мъжете е да правят деца, защото България има нужда от здрави, силни, умни и интелигентни деца“, призова мъжът пред болницата в Бургас, където е пристигнал за изписването на 53-годишната Наталия, майка на близнаците Ростислав и Дарина.
Алекси се запознава с Наталия от Беларус преди 15 години, когато е спасител на плаж в Слънчев бряг. Влюбват се и тя остава в България.

Свързани новини

Камион горя на АМ „Тракия“

vesito

Незаконна сеч в Разлог

vesito

Нова баничарница отвори врати в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.