Дават старт на Международен крос в Кюстендил на 14 септември

Международен крос Кюстендил ще превърне улиците на града в арена на спортна сила и вдъхновение!
На 14 септември 2024 г. те каним да изживееш един незабравим спортен ден, който да те потопи в прекрасната атмосфера на Кюстендил! Стани част от предизвикателството, провери своите граници, рамо до рамо с участници от цялата страна и Балканите и се наслади на всяка крачка от трасето, което минава покрай най-красивите и емблематични сгради в Кюстендил„.
14 септември 2024
10:50 ч.
Площад „Велбъжд“
Организатори: Спортен клуб по лека атлетика „Цвети Кирилова“ и Община Кюстендил
Спортният ден в Кюстендил обещава да бъде изпълнен с много динамика и забавление, а в 10:00 ч. ще се проведе и атлетически комплекс за деца, включващ дълъг скок, коремни преси, хвърляне на топка, бягане „Совалка“, наклон напред, бягане 400м и лицеви опори.
Повече подробности за „Международен крос Кюстендил“, записване за участие, програма за провеждане, награден фонд и др., прочетете на следния линк: https://sportenkalendar.bg/…/mezdunaroden-kros-kustendil…

Свързани новини

Спектакълът „Под игото“ на сцената в Сандански

vesito

По повод Световния ден на Земята: Община Разлог организира доброволческа инициатива “Усмихни Земята” и спортно предизвикателство “Плогинг в Разлог”

vesito

Празнична еуфория за 24 май завладява Благоевград в три поредни дни!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.