Лятно кино под звездите в парк „Македония“ в Благоевград

Лятно кино под звездите кани любители на филмовото изкуство на 28 и 29 август в 20:30 часа в парк „Македония“ в Благоевград. В първата вечер ще можете да се насладите на комедията „Опасни шматки“ на режисьора Николай Павлов с участието на Кирил Ефремов, Силвия Петкова, Елени Декидис, Ивайло Драгиев, Ивайло Захариев, Венци Куцаров, Дарин Ангелов, Маргарита Хлебарова, Николай Дограмаджиев, Калина Иванова.
В лятната вечер на 29 август жителите и гостите на Благоевград ще се докоснат до сюжета на „Защото обичам лошото време“. В главните роли са Неда Спасова и Владимир Михайлов, които влизат в образите на Ирина и Борис, приятели, които не са се срещали от над 20 години и случайно се озовават по едно и също време в малко крайморско градче, където са прекарвали летата си заедно като деца. Зрителите могат да носят със себе си постелки, на които да се настанят, за да се насладят максимално на уютната обстановка.
Вход свободен! Очакваме ви!
Може да бъде изображение с текстово съобщение

Свързани новини

Спасители помогнаха на пострадал турист в Пирин

vesito

Как в Банско ще отбележат 230 години от рождението на Неофит Рилски (Снимки)

vesito

Георги Самандов от Гоце Делчев отново пое поста заместник-министър на енергетиката

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.