Куклен театър, джаз, брейк и огнено шоу на „Орница Фест“ в Гоце Делчев

В Гоце Делчев предстои ново и вълнуващо събитие – фестивалът „Орница Фест“ . Двудневното мероприятие обещава да създаде незабравимо културно разбъркване на 20 и 21 септември в Градски парк, гр. Гоце Делчев. Инициатор и организатор на „Орница Фест“ е актрисата от Държавен куклен театър Русе – Гергана Либова, която е родом от Мосомище. Събитието се осъществява с подкрепата на община Гоце Делчев.

„Виновникът“ за културната орница – куклената актриса Гергана Либова споделя, че липсата на театър в южния град, по-специално на културни програми за деца и подрастващи, е основен мотив и вдъхновител за зараждането на идеята за фестивала. С двудневната културна бъркотия „Орница Фест“, която се провежда за първи път в Гоце Делчев, младите хора ще могат да се докоснат до вълшебството на театъра. Освен куклени представления по обичани приказки, фестивалът ще предложи още джаз концерт, брейк шоу и огнен спектакъл.

„Очакваме с нетърпение да ви посрещнем в гр. Гоце Делчев за едно незабравимо пътешествие в света на изкуствата!, казват организаторите на „Орница Фест“.

ПРОГРАМА на „Орница Фест“

На 20.09. 2024г./петък/

От 19:00 ч. – Куклен театър за деца „Вълкът и седемте козлета“, Държавен куклен театър – Русе

От 20:00 ч.: – Джаз концерт – Multilingual „The Music Speaks About Love“ на 17 езика.

На 21.09. 2024г. /събота/

От 19:00ч. – Куклен театър за деца „Червената шапчица“ – Държавен куклен театър – Русе

От 20:00ч. – Брейк стрийт шоу Street crew и Руси Йосифов на грамофоните

От 22:00ч. – Огнено шоу

Заповядайте на 20 и 21 септември /петък и събота/ в Градския парк в Гоце Делчев!

Свързани новини

Tанцова фиеста ще се завихри тази събота край езерото в парка на Разлог

vesito

Кино под звездите в Разлог-ОТЛОЖЕНО!!

vesito

Pеализират общински проект „Създаване на Младежки център- гр. Гоце Делчев“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.