Костадин Паскалев получи номинации за лидер на БСП

Активно продължава отчетно-изборната кампания на БСП. Тя ще приключи в средата на месец март 2020 година. Вече са направени първите номинации за председател на Българската социалистическа партия на конференции и общи събрания. До момента са преминали 11 конференции от всички насрочени в цялата страна. Някои от тях са издигнали повече от един кандидат,пишепириннюз. Сред номинираните е и Костадин Паскалев, бивш кмет на Благоевград и бивш министър на регионалното развитие.

Номинациите за председател са както следва:
Корнелия Нинова – 11
Красимир Янков – 3
Кирил Добрев – 3
Георги Гергов – 2
Костадин Паскалев – 2
Сергей Станишев – 1
Михаил Миков – 1
Янаки Стоилов – 1
Лъчезар Костов – 1
Калоян Паргов – 1

Освен номинации за председател на БСП, местните структури правят и отчет за дейността си през изтеклия мандат и предложения за членове на националните и местни ръководни и контролни органи на партията.

Свързани новини

Кметът на Дупница отчита 100 дни управление

vesito

Община Гоце Делчев призовава жителите да разчистят тротоарите от автомобили, дърва, строителни материали

vesito

Въпреки липсата на бюджет! Кметът Илко Стоянов подписа Колективен трудов договор със синдикатите в сферата на образованието

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.