Конкурс „Рисувам и пиша за Банско“ по случай празника на града

Скъпи деца, нарисувайте или разкажете с думи своята обич към Банско!

Наближава денят на Банско – 5-ти октомври. На този ден преди 112 години в Банско е провъзгласена свободата. По случай празника, бихме искали да поздравим жителите и гостите на Банско с вашите рисунки, стихотворения, разкази и есета, за които обявяваме конкурс. В него могат да участват всички, които обичат Банско – от детската градина до последните гласове в средните училища. Най-хубавите творби от възрастови групи I – IV клас, V – VII клас, VIII – XII клас и подготвителните групи в детските градини ще бъдат наградени. Критериите за оценка ще бъдат съдържание, оригиналност, историческа достоверност, емоционално въздействие, грамотност.

В конкурса могат да участват всички деца от училищата в Община Банско. Няма ограничения в стила и техниката на творбите. Произведенията ще бъдат изложени във фоайето на НЧ „Никола Вапцаров – 1894″ на 30.09.2024 г., а награждаването на победителите ще бъде на 01.10.2024 г., от 17:30 часа. Всички творби можете да предадете на първи етаж в сградата на Община Банско, в отдел ,,Връзки с обществеността“, до 26.09 /четвъртък/, всеки делничен ден от 8 до 17 часа.

Деца, споделете с всички обичта си към Банско!

Свързани новини

Забраняват къпането в неохраняеми водни обекти на територията на община Гоце Делчев

vesito

Изборите ще бъдат на 27 октомври, ако Главчев състави правителство

vesito

Празник на Плодородието в Кюстендил

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.