Коктейл за зрелостниците от Банско

Кметът Стойчо Баненски покани на коктейл учениците от Банско, които завършват средното си образование. Заедно със Сашка Въчкова – зам.-кмет, и Иван Докторов – секретар на община Банско, той посрещна абитуриентите от Випуск` 2024 г. от Средно училище “Неофит Рилски“, Професионална гимназия по електроника и енергетика, Професионална лесотехническа гимназия „Никола Вапцаров” и Гимназия по туризъм „Алеко Константинов“.

Баненски поздрави младежите и им пожела на добър час и успехи по новия път, който поемат в живота си. Новото начало е пълно с неизвестност и предизвикателства, но и с безкрайно много възможности, а на ваша страна е най-голямата сила – младостта. Бъдете смели и дерзайте. А като кмет ще ви кажа – пътувайте, учете, експериментирайте, пробвайте, трупайте опит, създавайте полезни връзки и контакти и се върнете в Банско, където за всеки има чудесни условия и перспективи за реализация. Ако пък животът ви отведе в друга посока, никога не прекъсвайте връзката си с Банско и помнете, че тук винаги ще получите подкрепа, емоционално заяви Стойчо Баненски.

Може да бъде изображение с 5 души и текст, който гласи 'DEVIN'
Може да бъде изображение с 4 души, усмихнати хора и тълпа
Може да бъде изображение с 8 души
Може да бъде изображение с 7 души
Може да бъде изображение с 12 души и огнище
Може да бъде изображение с 4 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 15 души, осветление и тълпа
Може да бъде изображение с 17 души

Свързани новини

Община Дупница започва поставяне на камери за видеонаблюдение на изчистените райони

vesito

Планирани прекъсвания на електрозахранването на територията на Област Благоевград, обслужвана от ЧЕЗ Разпределение България, за периода 20.07-24.07.2020 г.

vesito

Времето днес, прогноза за петък, 7 юни

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.