Кметът на Сатовча Арбен Мименов с поздравителен адрес по повод Курбан Байрам

Поздравителен адрес по повод мюсюлманския празник Курбан Байрам.
Уважаеми жители на община Сатовча,
Празникът Курбан – Байрам ни възпитава в добродетели като мъдрост, толерантност, споделяне, опрощаване, уважение и добронамереност към ближния. Все качества, от които всички ние в
днешно време се нуждаем, за да бъдем по-добри и откровени в делата си. Нека да продължим да пазим и предаваме всички тези ценностни качества на идното поколение. Да бъдем отворени към доброто, към милосърдието, към опрощението, към взаимната подкрепа, не само в празничните дни, но и занапред в ежедневието ни. В днешния празничен ден – Курбан Байрам, отдаваме почит към пророка Ибрахим, който е бил готов да пожертва сина си Исмаил, за да покаже отделеността и вярата си към Аллах. От името на екипът ми и лично от свое име пожелавам на всички вас да бъде вярата ви още по-силна, да бъде мир на земята, да бъде разбирателство помежду ни и да бъдат семействата ни здрави и благословени!
Честит празник!
Сатовча, юни 2024 г
С уважение,
Д-р АРБЕН МИМЕНОВ
Кмет на община Сатовча

Свързани новини

Многопрофилна болница – Разлог обявява кампания за извършване на безплатни урологични прегледи

vesito

Кметът на община Сатовча д-р Арбен Мименов взе участие на Консултативния съвет по тютюна

vesito

Жена – таксиметров шофьор пострада при катастрофа в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.