Кметът на Петрич подписа в МРРБ споразумение за осигуряване на средства за цялостно асфалтиране на още една улица в Петрич

Подписано! Осигуряват се средства за асфалтиране на още една улица в Петрич
Кметът на общината Димитър Бръчков подписа в МРРБ споразумение за осигуряване на средства за цялостно асфалтиране на ул. „Стою Хаджиев“ в град Петрич.
Министерството финансира общини, които имат готови проекти с влезли в сила разрешения за строеж. Община Петрич е една от тях. Улица „Стою Хаджиев“ е в обхвата и на проекта за реконструкция на водопровода в кв. „Дълбошница“. След приключване на изпълнението ще бъде положена асфалтова настилка, ще се изградят и нови тротоари. През месец юли бяха подписани още шест споразумения за ремонт на улици – асфалтиране и тротоарни площи. Преди това със средства от общинския бюджет се подменят водопроводните тръби, където това не е направено по-рано.

Свързани новини

/Видео/ Андон Тодоров дава Томов на спецпрокуратурата за злоупотреба с власт и неспазване на няколко закона?

vesito

Община Благоевград организира литературен хепънинг, насочен към деца, младежи и възрастни.

vesito

Заведението „Папараци“ в Благоевград хлопна кепенци

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.