Кметът на Кюстендил Огнян Атанасов проведе работна среща с Посланика на Р. Северна Македония

Кметът на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов проведе работна среща с Посланика на Р. Северна Македония в България, Н.Пр. г-жа Агнеса Поповска и Ръководителя на Съвместния секретариат по ИНТЕРРЕГ програмата за Трансгранично стърудничество България-Северна Македония г-н Тони Якимовски. На срещата бяха поставени въпроси свързани с реализацията на трансгранични проекти, като „Трансгранична атрактивност – интелигентен туризъм в регион Кюстендил – Крива паланка – Невестино” и „Градско озеленяване за по-чист въздух“, както и значимостта на Коридор № VIII. Засегнати бяха темите за развитието на туризма и участието на Община Кюстендил и представители на местния бизнес на съвместни бизнес форуми.
На работната среща бе обсъдена и възможността за побратимяване на град Кюстендил, като курортен град, с курорт от Р.Северна Македония.

Свързани новини

Община Дупница спечели проект „Осъществяване на процеса по образователна десегрегация в гр. Дупница“

vesito

Община Разлог отправя предизвикателство към всички дами по повод-8 март

vesito

Методи Байкушев: Община Благоевград e в тежко финансово състояние, стартирам план за стабилизирането й

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.