Кметът на Кюстендил инж. Огнян Атанасов тържествено преряза лентата на нов супермаркет в града

Кметът на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов бе гост на официалното откриване в град Кюстендил на 130-ия магазин на Т МАРКЕТ в страната. Това е една от четирите големи търговски вериги, които избраха Кюстендил като място за инвестиция.
„Тази нова придобивка за нашия град осигурява нови работни места и придава добавена стойност на местната икономика. Аз като градоначалник имам интерес нашите съграждани да имат избор къде да пазаруват. Само в условията на силна конкуренция жителите на нашата община биха получили по-добри цени и по-високо качество на услугата при пазаруване, както и по-високи възнаграждения“, заяви инж. Атанасов. Кметът подчерта, че локацията на магазина е стратегически добре избрана, защото предоставя лесен достъп, както за жителите на град Кюстендил, така и за гостите от Република Северна Македония.
Може да бъде изображение с 2 души и текстово съобщение

Свързани новини

С „Лъвският скок“ децата на Сандански почетоха паметта на Васил Левски

vesito

Пиян мъж скандализира клиентите на заведение в квартал „Струмско“

vesito

Времето днес, прогноза за вторник, 6 август: Температурите отново…

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.