Кметът на Кюстендил връчи плакет на столетника Васил Атанасов

Васил Атанасов от Кюстендил празнува 100- годишен юбилей!
Кметът на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов поздрави рожденика и му поднесе подаръци – плакет с герба на Община Кюстендил и торта. Той му пожела да е здрав, все така позитивен и със силен дух.
„Убеден съм, че натрупаният житейски опит и мъдрост са безценен дар за Вашите близки, защото от хора като Вас се учим да бъдем човечни, достойни граждани и пример за по- младите!“, каза кметът.
Юбилярът с усмивка сподели, че тайната на дълголетието е в баланса между спорт, труд и почивка. Всеки ден той се качва по стълбите до четвърти етаж, доскоро е поддържал и градинката в кооперацията, където живее. Васил Атанасов по професия е печатар, трудовият му път е започнал на 16- годишна възраст. Той е щастлив баща на две дъщери, дядо на две внучки и прадядо на трима правнуци.

Свързани новини

Тъжна вест! ЮЗУ преподавателка изгуби битката с Covid-19

vesito

Четирима служители на ЮЗДП с предизвестия за пенсиониране

vesito

Община Благоевград започна принудително премахване на сградата на бившето кафе „Акациите“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.