Кметът Байкушев кани благоевградчани на публична среща, днес

Кметът на Благоевград Методи Байкушев, кани жителите на града и общината на публична среща, на която да бъдат обсъдени приоритетите за развитието на Благоевград през следващата година.

Срещата ще се проведе днес, 12 септември от 18.00 часа в зала „22 септември“. Всички присъстващи ще могат да участват активно с предложения, както и да чуят за какво се предвижда да бъдат заложени повече средства в Бюджет 2025. Методи Байкушев ще представи актуалното финансово състояние на Общината към момента. По време на публичното обсъждане ще се коментират още изпълнението на бюджета, инвестиционната програма, сметките за средства от Европейския съюз и състоянието на общинския дълг за 2023 година. „Бъдете активни в процесите на вземане на решения, от всички нас зависи бъдещето на нашата община!“, казва още Методи Байкушев.

Свързани новини

Нова магнитна буря ще удари Земята

vesito

Внушителен ловен събор в м. Попови ливади: Отличиха с плакет ловно рибарската дружина на Разлог

vesito

Тежка катастрофа край Гоце Делчев

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.