Инж. Росица Димитрова ще се срещне със собственици на вили в местността „Бодрост“, ВиК – Благоевград не планира прекъсване на водата във вилната зона

Управителят на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград инж. Росица Димитрова инициира среща със собственици на вили в местността „Бодрост“, община Благоевград.

Тя ще се проведе на 1.08.2020 г. от 11.00 часа.

Повод са постъпили запитвания във водното дружество, свързани с водоподаването.

Основната цел на организираната среща е да бъде разяснено, че ВиК – Благоевград не планира прекъсване на водата във вилната зона и че подобни твърдения по никакъв начин не отговарят на истината.

Акцент ще бъде поставен и върху необходимостта от откриване на партиди на водоснабдените имоти в местността, за да може изразходваната вода от летуващите да бъде реално изчислявана.

Дружеството „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград неколкократно е изисквало от Община Благоевград заверен списък на водоснабдените имоти, но такъв не е предоставен на оператора.

По време на срещата ще бъде акцентирано и върху намерението на ръководството на ВиК – Благоевград за ремонт на чешмата, намираща се в непосредствена близост до вилните сгради.

Чешмата ще бъде реновирана със средства на водното дружество.

 

 

Свързани новини

Грома Холд обновява пътя до границата със Северна Македония

vesito

Множество благоевградчани избраха да прекарат вчерашния съботен ден на ски писта „Картала“

vesito

Община Благоевград разработва въвеждането на зелен транспорт при поискване

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.