Има задържани при спецакцията в ромската махала на Благоевград

Има задържани лица при спецакцията тази сутрин в ромската махала на Благоевград. Това заяви на брифинг днес Димитър Ичев – началник отдел „Охранителна полиция“ при ОДМВР-Благоевград. В дома на един от задържаните са открити наркотични вещества. В дома на друг задържан са открити три лични карти, които са обявени за загубени или откраднати. Над 20 лица са задържани в Благоевградска област. По линия на контрола на пътното движение е извършена проверка на 270 моторни превозни средства, 320 лица, съставени са 24 акта и 43 фиша, обясни началник- сектор  „Пътна полиция“ Сергей Алексов.

„Проверени са множество адреси – там, където има данни, че живеят или пребивават лица, които могат да повлияят на кримигенната обстановка на територията на Областната дирекция, така и такива, които са склонни към извършване на престъпленията против политическата воля на гражданите“, допълни ст. инсп. Димитър Илчев, началник „Охранителна полиция“ при ОДМВР – Благоевград. В Благоевград се проверяват адреси и лица от криминалния контингент в ромската махала. Операцията се провежда на територията на цялата област.

Свързани новини

Лекар-гастроентеролог от Благоевград поболя семейство от Рила с грешна диагноза на болна жена и зловеща прогноза за края на дните и

vesito

Регионален турнир по шоудаун се проведе в зала “Орфей“ – парк „Македония“ в Благоевград

vesito

Катастрофи в Благоевградско! „Мерцедес“ се преобърна, мотоциклет „БМВ“ се заби в „Мазда“ на Предел

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.