Изборните бюлетини пристигнаха в Благоевград

Община Благоевград създаде необходимата организация и координация за преместването, съхраняването и предаването на изборните материали на Секционните избирателни комисии за произвеждането на избори за членове на Европейски парламент от Република България и за народни представители за Народно събрание на Република България, насрочени за 9 юни 2024 г.
82 500 броя бюлетини за гласуване за народни представители и 63 500 броя бюлетини за членове на Европейски парламент и изборни книжа, и материали, необходими за работата на Секционните избирателни комисии, пристигнаха рано тази сутрин в Община Благоевград. Същите ще бъдат окомплектовани и предадени стриктно от Общинска администрация Благоевград на Секционните избирателни комисии, съгласно график за раздаване на изборни книжа и материали, съгласуван и одобрен със „Сиела Норма“.

Изборните бюлетини пристигнаха в община Благоевград

Свързани новини

Благоевград посреща Цветница с празничен концерт на Биг Бенд

vesito

Коледно настроение в община Струмяни

vesito

Кметът на Разлог Красимир Герчев посрещна 120 учители пенсионери на прием по случай 24 май

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.