Защитено жилище за лица с физически увреждания и Домът за пълнолетни лица с физически увреждания „Св. Паналеймон“ днес празнуваха

61 години от създаването си отпразнува Защитено жилище за лица с физически увреждания, а Домът за пълнолетни лица с физически увреждания „Св. Паналеймон“ отбеляза своята 15-та годишнина.
Под надслов „Различията ни обединяват, а не разделят“ премина двойният празник за потребителите, ръководството и персонала на двете социални заведения в село Долно Драглище.
С музикална програма, песни и танци, изпълнени от потребителите, бе отбелязан празникът.
На събитието присъстваха директори на социални услуги от общините Разлог, Сандански и Банско.
Сред гостите бе и кметът на община Разлог-инж. Красимир Герчев, който поздрави директора на ЗЖЛФУ и ДПЛФУ-Гергана Попниколова и потребителите по повод празника.
Инж. Красимир Герчев пожела преди всичко здраве и благоденствие на ръководството, персонала и ползвателите на двете социални заведения и от свое име и от името на ръководството на Община Разлог поднесе голям подарък.
Празникът завърши с много усмивки и вкусна торта.

Защитено жилище за лица с физически увреждания и Домът за пълнолетни лица с физически увреждания Св. Паналеймон днес празнуваха
Защитено жилище за лица с физически увреждания и Домът за пълнолетни лица с физически увреждания Св. Паналеймон днес празнуваха

Свързани новини

Наградиха победителите в конкурс за детска книга и представиха изложба в Гоце Делчев

vesito

ЕРМ Запад подобрява електрозахранването на над 8000 клиенти в гр. Дупница
Инвестицията надвишава 870 000 лева

vesito

Банско изпраща юли с препълнени площади и богата фестивална и културна програма

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.