Започнаха ремонтните дейности по булевард „Джеймс Баучер“ в Благоевград

На 01.07. (понеделник) стартира реконструкцията на уличен канал по булевард „Джеймс Баучер“, град Благоевград, като част от проект на Община Благоевград. Строително-монтажните дейности ще се извършват в участъка от ул. „Даме Груев“ до бул. „Васил Левски“. В този период улицата ще бъде частично затворена. Във връзка с работните дейности, временно водоподаването ще бъде нарушено от 1.07.24г. (понеделник) до 2.08.24г. (петък), от 8:00 часа до 17:00 часа в делнични дни.
За улесняване на работния процес, напомняме на живущите и работещите в района да не паркират личните си автомобили в посочения участък. При нарушение автомобилите ще бъдат репатрирани.

Свързани новини

В памет на жертвите от наводненията! Концертът на Деспина Ванди и Деси Добрева в Благоевград се отлага от 8 за 10 септември

vesito

Община Струмяни се включи за пореден път в инициативата „Капачки за бъдеще”

vesito

Музика, спортни прояви и заря за празника на Сатовча на 6 май

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.