Започва фестивалът на преживяванията “Хисарлъка Experience“в Кюстендил

Между 12 и 14 юли Кюстендил ще диша с пълни гърди!
Това е магията, която носи фестивала на преживяванията “Хисарлъка Experience“! Наследете се на прохладни дни в лесопарк Хисарлъка, музикални вечери, вълшебни залези и различни активности за малки и големи. Местността „Хисарлъка“ тези дни ще е най- щастливото място под слънцетос много музика, танци, хубава храна и усмивки. На музикалната сцена в първата вечер ще излязат Мерудия, Ethno Venture и Kopriva. През втория ден на фестивала ще се насладим на изпълненията на Рушен Видинлиев – Руши, а преди него на сцената ще бъдат красивите Yana и Leena. В последната вечер група P.I.F. и талантливите Jin Monic ще зарадват посетителите със своята музика.
През деня изложби от талантливи артисти, концептуален базар за творци, многобройни занаятчийски изделия и вкусотии ще допълнят изживяването. Около старинната крепост за децата ще има организирани игри, арт работилници, атракциони и други весели занимания. За първи път по време на тазгодишното издание ще има отворена сцена, където посетителите ще имат възможността да се проявят и да споделят своя музикален талант пред публиката. Събитието е финансирано от община Кюстендил и е със свободен достъп, организатор е Collective Crew.
За повече информация следете събитието
Може да е илюстрация на текстово съобщение

Свързани новини

Благоевградската общественост отбеляза 100 години от смъртта на Димитър Благоев

vesito

Благоевград отбеляза 173 години от рождението на Георги Измирлиев

vesito

Медали по плуване в ледени води донесоха ветераните от Сандански

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.