Започва раздаването на помощите по ОП „Предоставяне на индивидуални пакети с продукти“ в Дупница

ОБЩИНА ДУПНИЦА УВЕДОМЯВА ГРАЖДАНИТЕ
, че от 17. 06. 2024 г. започва раздаването на помощите по ОП „Предоставяне на индивидуални пакети с продукти“. За справки и получаване на повече информация, можете да посетите ДСП Дупница ул. „Солун“ № 4 , тел. 0701 5 07 73 – (стая № 4 на последния етаж в старата поликлиника гр. Дупница)
Може да бъде изображение с текст, който гласи 'ОПЕРАТИВНА ПРОГΡΑМΑ ЗА ХРАНИ и /или основно МАТЕРИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ фОНД 3A ЕВРОПЕЙСко пОдПОмаГ AHE АНАЙ НУжДАещиТЕ СЕ ЛИЦА ОБЩИНА ДУПНИЦА ОБЯВА от 17.06.2024 до 17.07.2024 г. ще се раздават помощи по оπ за храни и/или основно материално подпомагане "ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ИНДИВИДУАЛН АЛНИ ПАКЕТИ С ПРОДУКТИ" Раздаването ще се извършва по списък от 9:00 ч. до 15:00 ч. всеки работен ден в двора на бившия "Учителски институт". Получателите да бъдат подготвени с чанти. Получателите на двата пакета са различни! На два отделни списъка! Пакет 1 Пакет 2 за едночленни и двучленни семйства за тричленни иЛи по-голями семейства'

Свързани новини

Банскалийката Катрин Гемкова в челната тройка на Световното по Таекуон-до

vesito

Въздушната линейка транспортира жена от Благоевград до София

vesito

Въвежда се режим на водоподаването в с. Мощанец и с. Слащен

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.