Започва полагането на нова пътна настилка на улици в Петрич

Уведомяваме Ви, че от 16.10.2-24 г. (сряда) започват дейностите по ремонт на настилки на трасето от кръстовището на:
ул. „Рокфелер“ с ул. „Елтепе“ (до гробищния парк),
ул. „Елтепе“, ул. „Солунска“ и участък от ул. „Места“ до бензиностанция „Круиз“, гр. Петрич.
Това налага временна организация за движение по споменатите улици, като ще се въведе пропускателен режим в участъците, по които се работи и ще се поставят съответните знаци и указателни табели. За всеки етап ще се поставят указателни табели и ще бъде съобщавано на място за времевия диапазон, в който ще могат да преминават леки автомобили на живущите от населените места. За преминаване на МПС със специален режим на движение (линейки, пожарни автомобили и др.) ще бъде осигурен коридор.
Молим гражданите да преминават с повишено внимание в участъците, по които се извършва строителните дейности и да спазват указанията, които са в съответствие с Наредба №3 от 16.08.2010 г. за временната организация и безопасността на движението при извършване на строителни и монтажни работи по пътищата и улиците. Ако в обхвата на посочените улици има паркирани автомобили, Ви молим те да бъдат преместени, за да се освободи терена за работа.
Извиняваме се за създаденото неудобство, но знаем, че очакваните резултати за подобрена инфраструктура и положена нова пътна настилка ще възмездят търпението.
от РЪКОВОДСТВОТО
на ОБЩИНА ПЕТРИЧ

Свързани новини

Община Благоевград създава нова официална страница във Фейсбук

vesito

Времето днес, прогноза за понеделник, 13 май

vesito

Банско ще се рекламира по CNN Turk

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.