Закопчаха полицейски инспектор заради иманярство край Якоруда

Полицейски инспектор бе задържан миналата вечер с група иманяри, които извршвали разкопки край якорудското село Черна места.

Муса Ш. от село Краище, община Белица, младши инспектор в полицейското управление в Разлог, заедно с още 4-има от Велинград и Краище копаели в местност край селото, когато на мястото пристигнали полицаите, съобщава Struma.com. Последвали са обиски. На мястото са обискирани 2 автомобила, с които се придвижвала групата, там са намерени лопати и всякаки инструменти за копаене, маталотърсачи, слушалки и уреди, нужни на иманярите. След което полицейските служители са обискирали и домовете на задържаните, където са открити монети и културно-исторически ценности. Раследването продължава.

Свързани новини

Четирима служители на ЮЗДП с предизвестия за пенсиониране

vesito

Кандидат-кметът на Благоевград Андон Тодоров и местни бизнесмени на среща с шефа на Търговската камара в Солун заедно изковаха екшънплан за излизане на града от кризата
С Индустриалната зона още в първата година ще се открият 500 работни места, в община Благоевград трябва да се назначи  зам.-кмет по предприемачество и европроекти, категоричен е  Андон Тодоров

vesito

Обучение чрез работа: Страхотният пример на едно училище в Гоце Делчев

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.