Жителите на Благоевград дават оценка за услугите на Центъра за административно обслужване

Жителите на Благоевград имат възможност да дадат своята оценка относно качеството на услугите, които получават от Център за административно обслужване към Общината чрез специален QR код.
Оценяването става лесно и бързо чрез сканиране на двумерен баркод, който препраща към приложение, в което са поместени три основни въпроса. QR кодът може да се сканира и работи на всички смарт устройства. Той е поставен на всички гишета на партера на Община Благоевград. Анкетата е достъпна и чрез сканиране на кода във визуализацията. Целта на общинското ръководство е чрез допитването да бъде набавена информация относно нагласите на обществеността, на база на която да се формулират препоръки за подобряване на обслужването.
Община Благоевград приканва жителите да дадат своята оценка, като по този начин ще помогнат за предоставяне на по-качествени услуги!

Свързани новини

Д-р Димитър Димитров избран за вр.и.д. директор на МБАЛ-Благоевград

vesito

/Видео/ Абитуриенти от четири училища дадоха тон на абитуриентката фиеста в Благоевград

vesito

Ваканция Избирам доброто за децата в Гоце Делчев

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.