Е-фактуриране е най-удобният начин за комуникация с ВиК- Благоевград

Е-фактуриране е най-удобният начин за комуникация с “Водоснабдяване и Канализация” ЕООД – Благоевград. Регистрирайте се и се възползвайте от възможността да се информирате за възникналите задължения, подавате самоотчети и следите графика за отчитане.
Ако сте юридическо лице, регистрацията в https://vik-blagoevgrad.e-inv.bg/login ще Ви даде възможност да наблюдавате всичките си партиди и да предоставите достъп на Вашия счетоводител.
При регистрация Вие можете да:
-Изтеглите всички издадени финансови документи в PDF, включително месечни фактури, дебитни и кредитни известия, авансови фактури и разписки за лихва.
-Проследявате всички направени плащания с видими място и дата на плащане.
-Системата Ви позволява електронно подаване на самоотчет и информация за неговия статус, включително причината, ако не е приет.
-Получавате известия за издаден нов финансов документ.
-Получавате напомняне за неплатена фактура с изтекъл срок на плащане.
-Наблюдавате партиди на трети лица, които са роднини. С една регистрация можете да присъедините и други абонати към своя профил без допълнителни регистрации.
За регистрация, сканирайте QR кода от публикацията или посетете https://vik-blagoevgrad.e-inv.bg/login
Може да бъде изображение с текстово съобщение

Свързани новини

Кампания за разделно събиране на отпадъци от домакинствата в община Банско

vesito

Дългоочаквано! Осветен беше параклисът „Св. Архангел Михаил“, НПМ „Самуилова крепост“

vesito

Информационен бюлетин на МВР за област Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.