Ето какво ще е времето днес, четвъртък, 3 октомври

Максималните температури днес ще бъдат по-високи, в сравнение с вчера – между 23° и 28°, в София – около 25°. Ще бъде слънчево, с повече облаци в следобедните часове в крайните северозападни райони. Вятърът ще е слаб и ще се ориентира от юг, предаде БНТ.

По Черноморието на места денят ще започне с мъгли, които бързо ще се разсеят до слънчево време. Температурата на морската вода е 20°-22°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево, но ветровито. Ще духа умерен до силен вятър от югозапад. Температурите и там ще се повишат и максималните в курортите ще са между 18 и 22 градуса, на Алеко – 13.

В петък, в Централна и Източна България ще бъде слънчево, а над Западна облачността ще се увеличи и до вечерта на отделни места ще превали слаб дъжд. През почивните дни ще бъде предимно облачно, с валежи, като в отделни райони ще са значителни по количество. Вятърът ще от запад-северозапад ще се усили и с него дневните температури ще се понижат с около 5 до 7 градуса.

Свързани новини

Благоевград отбеляза 121 години от избухването на Илинденско-Преображенското въстание

vesito

“Походът на книгите” в Кюстендил

vesito

Без паника: Тестват системата за ранно известяване за бедствия на 22 ноември в Пиринско

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.