Ето какво ще е времето днес, неделя, 7 юли

Днес ще бъде слънчево и горещо. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от изток-североизток. Температурите ще продължат да се повишават и максималните ще бъдат между 32° и 37°, по-ниски по Черноморието, в София – около 32°, показва прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), цитирана от БТА. Атмосферното налягане през деня още ще се понижи и следобед бъде малко по-ниско от средното за месеца.  По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 27°-30°. Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините също ще бъде слънчево. Следобед ще има незначителна купеста облачност. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 27°, на 2000 метра – около 20°. В понеделник и вторник времето ще бъде слънчево. Следобед ще се развива купеста облачност, но вероятността за валежи е малка. Вятърът ще е слаб, по морския бряг до умерен от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 32° и 37°.

Свързани новини

Времето днес, събота 3 август: Жълт код за опасна жега в 18 области на страната

vesito

Кандидатът за кмет инж. Румен Томов с позиция за пешеходната пътека на “Дж. Баучер”

vesito

Световната шампионка Алисия Сусанина бе наградена от кмета Първан Дангов

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.