Дъщерята на Ванко 1 остана без гадже

Ново секси гадже на хоризонта, дъщерята на Ванко 1 май остана сама! На такива мисли се надяват феновете на култовия ортак на Мишо Шамара от зората на БГ рапа, след като установиха, че Ивана Главчева, както се казва девойката, е изтрила всички общи снимки с досегашния си приятел. А преди няколко месеца изглеждаха толкова влюбени!

В своя профил в една от големите социални мрежи Ивана напълно е заличила всякакъв спомен от бившия Ангел Чонин. Има общи снимки единствено с баща си Ванко 1. От своя страна бившият също е заличил фотосите с Ивана от мрежата и набляга на кадри от фитнес залата или зад волана на луксозни коли.

С Чонин, който е състезател по спортна стрелба, Ивана въртеше любов от средата на миналата година и често публикуваха влюбени снимки от ежедневието си или от различни екскурзии като до язовир „Белмекен” например. Според запознати отношенията им били доста сериозни, Ивана запознала избраника с баща си.

Преди това Главчева бе гадже с футболиста Борис Тютюков, който в момента е в „Созопол“, а е играл още в „Ботев“ (Пловдив), „Витоша“, „ЦСКА 1948″ и „Литекс“ (Ловеч). Двамата също бяха около година заедно, но веднага след това Главчева се впусна в авантюра с Чонин.

Дали и след сегашна разлъка Ивана Главчева бързо ще открие новата любов? Брюнетката използва мрежите, за да пуска често все по-сексапилни селфи кадри, на които демонстрира стегнати бедра, тежък грим и тунинговани устни, пише „България Днес“.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

Рецепта на деня: Песто със сушени домати

Regiona

Хормонално главоболие или менструална мигрена – каква болка ни тормози?

Regiona

Диверсификация на инвестиционното портфолио – защо е важна?

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.