Дъжд от медали за клуб по биатлон „Банско 2019“ и клуб ,,Пирин“ на купа Самоков

Триумф на клубовете по биатлон от Банско на състезанието в Самоков през изминалия уикенд.
Тринадесет медала спечелиха състезателите по биатлон от клуб „Банско 2019“:
-Два златни медала от двата дни за Георги Котирков и Иван Котирков при момчета младша възраст.
Никол Габерова с първо място в спринт при момичета младша възраст и четвърто място на индивидуалния старт.
Първо място за Сияна Парапунова в индивидуалния старт при момичета младша възраст и четвърто място в спринт в същата възраст.
Лъчезара Попдимитрова с второ място при спринт , Иванина Габерова с първо място в спринт и четвърто място на индивидуално.
Два сребърни медала при момичетата за Ива Трайкова, два бронзови медала при момчетата за Георги Бисет и бронзов медал за Симона Денинска в индивидуален старт при момичета младша възраст.
В топ четири се класират: Лео Трайков при момчетата младша възраст в двата състезателни дни, а в топ десет попадат: Галина Рачева, Юлия Бисет, Симона Денинска, Сиана Парапунова, Габриела Попдимитрова и Димитър Караджиев.
Клуб по биатлон ,,Пирин“ участва в надпреварата с тринадесет млади надежди. Въпреки че тренират едва от три месеца, те успяха да завоюват място сред първите. Божидара Дурчова отново бе най – бърза и спечели златен медал.
Отлични резултати при момичетата показаха Йоанна Тушнина, която бе безпогрешна в стрелбата и зае дванайсето място, а пропуск на мишените нареди Ирен Илиева на двадесет и пета позиция сред 49 състезателки.
При момчетата с най-добри резултати се отличиха: Деян Асев с дванайсето място в индивидуалната дисциплина, Георги Янчовичин с дванадесето място в дисциплината спринт и Христо Драгосинов, който се нареди на осемнайсето място в индивидуалния биатлон.
За младите надежди остават три важни старта от летния държавен календар, в които клубовете на Банско ще участват с амбиции за нови успехи.
Може да бъде изображение с 6 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 4 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 4 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 4 души и текстово съобщение

Свързани новини

Илко Стоянов: Гласувах за позитивен, нормален и развит Благоевград!

vesito

Разследват за присвоени пари за тунел „Железница“

vesito

С отношение към всяка капка и с грижа към децата на община Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.