Джазът в Банско, Будва и на Балканите

Кметът Стойчо Баненски и зам.-кмет Сашка Въчкова се срещнаха с Винко Михайлович – директор на Джаз фестивал „Петровац“ в Будва. Гостът от Черна гора е в Банско по покана на Илияна Щерева от Асоциация Фестивалите в България, която е съорганизатор на Банско джаз фестивал.
На срещата бяха обсъдени възможностите за сътрудничество между фестивалите в Будва и Банско, обмяна на добри практики и нови идеи, както и разширяване обхвата на колаборацията с други джаз фестивали на Балканите. Съвместната работа би допринесла за повишаване качеството на събитийния туризъм в различни сегменти, фестивалите и увеличаване броя на туристите в курортните градове. Винко Михайлович сподели, че е очарован от Банско и Пирин и силно впечатлен от мащаба и нивото на Банско джаз фестивал.
Може да бъде изображение с 2 души и текстово съобщение

Свързани новини

Обновяват детска ясла в Гоце Делчев

vesito

Нова жертва взе войната по пътищата

vesito

За 12-ти път изложба „Синтез на изкуствата“ в Банско

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.