Деца и младежи от община Кресна разказват за своите добри постъпки

Инициативата под надслов „Доброто винаги побеждава в община Кресна“ се посрещна с голям интерес от деца и младежи от 5 до 15 години в община Кресна. Те трябва да разкажат за доброто, което са направили през тази година.

Най-малките участници могат да ползват помощ от своите родители, за да разкрият добрата си постъпка. Защото доброто има много лица – да си помогнал на човек в нужда, да си спасил животно, да си дал нещо от себе си за добруването на друго живо същество. Община Кресна ще публикува историите и ще ги направи достояние на всички хора. Може историята да се разкаже пред камера и да се изпрати видео. Защото доброто трябва да бъде насърчавано и винаги да получава щедри аплодисменти и признание, за да има сили да продължава своя път напред.

„Ако родителите разрешат, децата могат да ни изпратят и своя снимка, за да онагледим техните чудни истории. Нека доброто завладее цялата община по Коледа! Да стане главна тема за разговор и всички да споделяме с признание удовлетворението, което децата са изпитали, когато са направили добро“, споделиха организаторите. Ще бъдат оценени най-вълнуващите, най-затрогващите и най-прекрасните разкази, а авторите им ще бъдат наградени. Предизвикателството към децата започна на 22 ноември и ще продължи чак до вечерта преди Рождество Христово – 24 декември.

Свързани новини

Зам.-кметът Станислав Кимчев присъства на официалното откриване на III международен турнир по артистично плуване “Пирин” в Благоевград

vesito

Кметът Владимир Москов пожела успех на младите хандбалисти от Гоце Делчев на финалите

vesito

Катрин Гемкова с нов приз-най-добър таекуондист за 2023 при жените

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.