Децата на Банско празнуват 1 юни

Международният ден на детето -1-ви юни, бе отбелязан в Банско с много вълнуващи събития и изненади.
Децата бяха сладкодумни екскурзоводи в „Детско царство в музея“, където разкриха тайните на музеите по начин, който само те умеят.
В състезанието по планинско колоездене, малките състезатели се впуснаха в приключенска надпревара на ролбана в Национален парк „Пирин“. А площад „Никола Вапцаров“ се превърна в сцена на весели игри, музика и танци, които украсиха с усмивки лицата на всички деца.
Докато си почиваха от активните физически игри, децата гледаха в Туристическия информационен център любими детски филми.
И, както се полага на празник, децата се почерпиха с вкусни лакомства – подарък от Община Банско.
Не по-малко весело беше и в Добринище, където плажът беше изцяло на разположение на децата. След игрите във водата имаше лакомства, осигурени от кметството. Забавленията продължиха на площада с много игри, веселба и томбола с награди.
Може да бъде изображение с 2 души, панда, тълпа и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 12 души, дете, танцуващи хора и текст, който гласи 'Cam'
Може да бъде изображение с един или повече хора, Стари мост и Саксайваман
Може да бъде изображение с 12 души, плуващи хора и басейн

Свързани новини

Благоевград си връща водата! След разкритие  и сигнал на Андон Тодоров, вр.и.д.кмет Ясен Попвасилев внесе в съда иск за прекратяване на договора с „Езерец“ за минералната вода

vesito

Гладна кокошка просо сънува! Румен Томов продължава с предизборната кампания, включи и близки до него общински съветници

vesito

Кметът на община Кресна подписва нови два важни проекта за над 5 млн. лв.

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.