Детство мое-Забавления без екрани в Благоевград

Помните ли игрите, които ни държаха навън до късно, с неизменните молби „Още малко!“?
13 октомври се превръща в истински спортен празник, посветен на игрите от детството – „Детство мое – Забавления без екрани“.
На бейзболното игрище в Благоевград ще се проведе незабравимо събитие, което ще ни върне назад във времето и ще покаже на децата какво е истинското детство – пълно с игри, забавления и много смях! На място ще се обособят 11 зони с различни игри. Заедно ще играем на любимите ни „Сляпа баба“, „Гоненица“, „Народна топка“, футбол, бягане с препятствия и много дриги.
Заповядайте на:
Бейзболно игрище (Парк „Бачиново“)
13.10.2024 г.
16:00 – 18:00 ч.
Очаквайте и награди.
В днешния свят улиците са тихи, а междублоковите пространства празни – децата играят предимно онлайн. Времето за игри навън е заменено от часове пред екраните.
Именно затова NetSurf, Община Благоевград и Active Kids подемат инициативата „Детство Мое – Забавления без екрани“, за да покажат на децата какво е истинското детство – навън, с приятели и игри, които обединяват поколенията. Нека заедно създадем вълшебни моменти без екрани и покажем на децата си колко забавно може да бъде детството, когато сме заедно навън!
Защото детството трябва да бъде РЕАЛНО и незабравимо!
Събитието се провежда и в други градове в страната.

Свързани новини

Не е забравен! Откриват паметната плоча и улица на името на обичания актьор Николай Кимчев

vesito

България е с една от най-дългите работни седмици в ЕС заради ниските доходи

vesito

Инцидент в заведение в Благоевград: Жена падна по стълби и пострада

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.