Движението в тръбата за Кулата на тунел Железница на магистрала Струма се ограничава днес

Движението в тръбата за Кулата на тунел „Железница“ на автомагистрала „Струма“ от 97 км до 105 км се ограничава от 8:00 ч. до 18:00 ч. днес за профилактика на осветлението. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“.  Трафикът в посока Кулата ще преминава по обходен маршрут – през пътен възел „Благоевград-юг“ при 97-ми км на магистралата автомобилите ще се пренасочват по път I-1 София – Кулата.

Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и да следват стриктно пътната сигнализация, отбелязват от АПИ. Оттам апелират шофьорите да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент, допълват от АПИ.  Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

ВНИМАНИЕ! Движението в тръбата за Кулата на тунел Железница на магистрала Струма се ограничава днес заради профилактика

Свързани новини

Мащабна историческа реконструкция “Преди последния залп”в парк Бачиново

vesito

Община Благоевград отнесе акт заради неразбориите около минералната вода

vesito

КПК отхвърли втори опит за прекратяване пълномощията на кмета на Разлог Кр. Герчев

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.