Две нови спортни площадки в Разлог, вижте къде…

Днес, на големия християнски празник, в който почитаме светите мъченици Вяра, Надежда и Любов и майка им София, се даде началото на изграждането на две нови спортни площадки, които ще бъдат разположени в двора на СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“, град Разлог.
Церемонията бе открита от директора на учебното заведение – г-жа Росица Тумбева и от кмета на община Разлог инж. Красимир Герчев, които пожелаха успех и благополучие на начинанието.
Водосвет за здраве и берекет извърши отец Димитър, а първите копки, с които се даде същинското начало на строителство на площадките направиха кметът на община Разлог и директорът на училище „Братя Петър и Иван Каназиреви“.
Проектът е по Програма за изграждане и основен ремонт на спортни площадки и се предвижда да бъде завършен до март 2025 година.

Свързани новини

В галерия „Джамията“ подредиха изложбата – „Образът на Дон Кихот през вековете“

vesito

Кампания за разделно събиране на отпадъци от домакинствата в община Банско

vesito

Кандидатът за кмет на Благоевград инж. Румен Томов: Ще работя решително и безкомпромисно за нашия роден град.

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.