В събота в Разлог: Връчване на годишни награди, благотворително мотошествие и кулинарно изложение

В събота в Разлог: церемония по връчване на годишните награди на „Гозбата на България“, благотворително мотошествие, кулинарно изложение.
На 5 октомври (събота) на площад „Преображение“ в Разлог, ще се проведе официална церемония по връчване на годишните награди на кулинарното предаване „Гозбата на България“. Ще се раздадат награди в девет категории, а някои от тях ще бъдат връчени от популярни личности, които ще бъдат изненада за зрителите. Церемонията ще започне след 12:30 часа, ще бъде интересна, пъстра и придружена от празнична програма. Жителите и гостите на Разлог ще имат възможността да се докоснат до ястия от Разлог.
Паралелно с церемонията, ще се състои и кулинарно изложение „Гозбите на Разлог“, на което ще бъде представена продукцията на местни био производители на млечни и месни продукти и печива от местни пекарни. Също на 5 октомври, преди официалната церемония, в Разлог ще се проведе мотошествие с благотворителна кауза „Крилете на доброто“, в което участие ще вземат представители на Мото клубове в България. Събитието се организира от Община Разлог и е насочено към набирането на средства за фондация „Ан-Бо“.
Жителите и гостите на Разлог ще имат възможността да се докоснат до адреналина и магията на впечатляващите машини. Програмата стартира в 11:45 часа с инструктаж на участниците в шествието. Сборен пункт е паркингът на МБАЛ „Д-р Асен Велев“ – град Разлог.
В 12:00 часа е началото на мотошествието, което ще премине по предварително определен маршрут по приложена схема, с полицейски ескорт. В диапазона от 12:20 до 12:30 часа е финалът на мотошествието, който ще се състои на централен площад „Преображение“, град Разлог.
Заповядайте да превърнем деня в едно незабравимо събитие, в което храната, мощните мотори и благотворителността ще се преплетат в името на доброто!

Свързани новини

Театър „Искри и Сезони“ гостува в община Струмяни

vesito

Откриха мъртва жена на жп линия

vesito

Ансамбъл „Родопа“ с концерт в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.