В следствения арест: Един от най-близките на Ахмед Доган загази!

Жилището на кандидат-депутата е било претърсено, а представители на Комисията за противодействие на корупцията са иззели документи.

Кандидат-депутатът от коалиция „Алианс за права и свободи“ е бил задържан. Това е заявил защитникът на задържания – адвокат Йордан Киров. По думите му кандидат-депутатът е отведен в следствения арест заради купуване на гласове.  Адвокат Киров допълва, че жилището на кандидат-депутата е било претърсено.

Представители на Комисията за противодействие на корупцията са иззели документи по друго производство. Претърсването е приключило. В жилището са били намерени средства, необходими за ежедневни нужди, допълни адвокатът. По думите на адв. Йордан Киров оттук нататък следва или вземане на мярка „задържане под стража“ до 72 часа и повдигане на обвинение, или освобождаване на задържания кандидат за народен представител.

Ибрямов бе замесен в разследване на ГДБОП и НАП за измами с ДДС при зърнени сделки. Припомняме, че на 21 август бе конфискуван и джип на Ибрямовкойто му бил даден от фирма, участвала в нанасянето на щети на бюджета в размер на 11 млн. лв. според твърденията на разследващите институции. Джейхан Ибрямов е бивш председател на младежкото ДПС, неизменен депутат от движението в няколко парламента. През юли той бе изключен от парламентарната група на ДПС. / Блиц.бг

Свързани новини

Вандали прекършиха и унищожиха млади дръвчета в Разлог

vesito

15 кандидати се конкурират за директорските места в 13 училища в Пиринско, временната ръководителка на II ОУ в Благоевград Милена Ковачева сред претендентите да стане титуляр

vesito

Традиционният есенен панаир в Гоце Делчев започва от 16 септември

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.