В Дупница представят приложението е-Здраве

Регионална здравна инспекция- Кюстендил съвместно с Община Дупница организират кампания за представяне на гражданите на дейностите по сдвояване на електронното пациентско досие с мобилното им устройство. С цел популяризиране на досието и приложението, на
11.09.2024 и 12.09.2024г. от 10.00ч. до 16.00ч. в центъра на град Дупница, площад „Свобода“, се организира кампания за представяне на гражданите на дейностите по сдвояване на електронното пациентско досие с мобилното им устройство.
Едно от приоритетните направления, по които работи Министерството на здравеопазването, е дигитализация на системата с цел избягване на административната дейност. В тази връзка е разработено и мобилно приложение еЗдраве, което усигурява на всеки български гражданин възможността за персонализиран достъп до личното му електронно здравно досие.

Свързани новини

Започна почистването на речното корито на река Глазне

vesito

Над 100 танцьори на „Пирин Фолк“ Сандански 2023

vesito

Гражданска активност! 700 благоевградчани скочиха срещу застрояването в местността Заева поляна около Кръста!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.